Min prinsessa

Denna fina prinsessan saknar jag något enormt!! Idag är det 218 dagar sen hon fick en ny liten ägare att få göra lycklig, precis så lycklig som hon har gjort mig under de tre åren hon var i min ägo.. Nästa vecka åker vi och hälsar på henne och jag längtar så jag snart spricker! Underbara ponny!!
 
 
 
 
 
 

Mellandagsrean

Var en sväng inne på rean igår, men det var så mycket folk överallt så orkade inte lägga så mycket energi på att försöka hitta några fynd.. Tittade runt lite, sen träffade jag på lite kompisar i stan så vi gick och åt istället :) Mysigt det oxå och bra för min plånbok! 
 
Idag har varit en riktigt slappa dag, varit hos min kille och vi har bara segat och kollat på film hela dagen.. Har nog inte så jättemycket mer att säga.. Bloggningen är väl inte riktigt på topp nu på lovet, men det är nog tillåtet hoppas jag ;) Vi hörs, puss!
 

Går knappt att beskriva hur mysig denna hunden är! Hon får mig alltid på bra humör och söt som socker är hon oxå! Fina Zwea :)

Juldagen

Idag fyller min kära pappa år (GATTIS till honom!) och vi har haft lite kalasfirande. Lillkusinen har varit här och busat.. Hon är för söt, pratar för fullt och vill att man ska leka med henne ;)
 
Är även totalt proppmätt nu kan jag säga er och det känns som att jag ska rulla fram snart.. Mycket fika, mat och godisätande de här dagarna kring jul.. Men imorgon drar jag och killen in till julrean och ser om vi hittar oss några fynd och sen ska jag även försöka hinna med stallet en sväng.. Läääänge sen sist nu och längtar efter de "små" kabbraterna.. :D
 
gulleungen och jag!

Julafton

Hejsan Hoppsan!
 
Hade en jättetrevlig och mysig julafton med mina nära och kära. Kom hem så pass sent igår så hann inte blogga tyvärr.. Vi var iallfall först en sväng hos mormor på Öland och åt julmat och hade paketöppning, jättemysigt! Sen åkte vi vidare till min lilla kusin med familj och där var även farmor. Är jättenöjd med alla fina paket som jag har fått och över dagen i sig :)
 
Hade även en mysig lilljulafton i söndags med pojkvännen!
 
Två små som var väldigt nyfikna på tomten ;)
 
 

Christmas time

Nu är julgranen klädd! :)
 
 
 

Friday on my mind

Fredag och jullov! Behöver man säga nått mer?
 
Vaknade upp på bästa sätt med pojkvännen brevid och nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig tills kvällen då jag ska på fest hos en kompis! :) Har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig.. Men det löser sig nog. 
 
Imorgon blir det lite julklappsinslagning, det är himla mysigt och kul att kunna ge bort fina paket. Kanske hinner in till stan en sväng och till stallet oxå.. Ja vi får se vad morgondagen erbjuder helt enkelt, nu ska jag iallafall dra så jag får något gjort. Ha en mysig fredag!
 
 
Mitt lilla snö monster på promenad igår  :)

Kvällsbloggning

Godkväll på er igen!
 
Känner att det blir mycket kvällsbloggning nu de senaste gångerna, men så är det när man har för mycket att göra om dagarna..
 
Imorgon får vi vårt efterlängtade JULLOV och det ska bli såååå himla skönt. Har nog aldrig känt förut att jag har längtat så sjukt mycket efter ett lov, man inser verkligen hur guldvärda dom är nu när man går natur. Min hjärna är helt död och kroppen går på halvfart.. Dessutom har jag en jättemysig träningsvärk idag, så har haltat mig fram hela dagen. Trappor är värst, helst skulle jag bara vilja sätta mig på rumpan och åka ner. Men det hade nog sett lite kul ut i skolan och så blir man ju smutsig i baken.
 
Oj, vad jag babblar.. Nu får jag nog snart sluta.. Men i alla fall imorgon ska vi julpyssla och äta tomtegröt i skolan, det ska bli mysigt och sen får vi sluta! Alltså blir det en väldigt kort skoldag, vilket är bra :D
 
Här kommer extremt söta bilder på mig och mina kompisar från februari när vi åkte skridskor ;) Titta och njut..(kan säga att ingen av oss var så jätteduktig på att åka skridskor)
 
 
Med det så avslutar jag detta inlägg och säger puss och godnatt till er! :)

17 december

Godkväll på er!
 
Nu är vi inne på sista veckan innan jullov och jippie säger jag bara!! :)
 
Idag har jag faktiskt gymmat, duktigt va?! Var ett tag sen sist nu, tyvärr pga av alla läxor.. Men det var riktigt skönt och ska försöka hinna med det imorgon också. Imorgon för övrigt har vi bara en lektion och den börjar inte förens 10:35 så jag får lite sovmorgon och det passar mig utmärkt eftersom jag är så morgontrött av mig ;) Har den muntliga delen av mattenationella efter lunch med.. Svårt att veta hur man ska kunna plugga till det tycker jag, men får göra mitt bästa!
 
Nu blir det sovdags för min del, så godnatt alla fina :)
 
Mycket charmiga bilder.. tummen ner för nationella! :(
 
 
 

3:e advent

Söndagar måste vara en av de drygaste dagarna.. Man får nästan aldrig nånting riktigt vettigt gjort och så vet man att det är måndag dagen efter.. 
 
I alla fall, dagen började bra.. Vaknade upp hos killen och sen åkte jag med Ann-Sofie till stallet. Där red vi hennes två fina pållar och "Lillen" som vi kallar honom (han är bara 3 år) var superduktig! Han är under inridning nämligen och idag kunde hon trava och galoppera helt själv :) Cinzano, som den andra heter skötte sig oxå kanon och det är honom jag kommer rida mest (han är 4 år). Men just nu är han bara under igångsättning efter lite unghäst vila :)
 
Just det! Det är ju tredje advent idag.. Imorgon är det bara en vecka kvar till julafton och två veckor till nyår. Läääängtar! Hihi, det är så mysigt.. Speciellt med julafton. 
 
Nu ska jag fortsätta med att slappa resten av dagen/kvällen.. Så ni får ha det så bra!
 
"Ska jag vara med på bild??" Undrar Cinzano..
 
 

Snabb inlägg

Hej allihopa!
 
Detta får bli ett snabb inlägg då jag strax ska åka.. Igår var min fina här och sov hos mig, massa mys! Och.. strax blir jag upp plockad av honom och hans familj.. Så kommer spendera min lördags kväll där :) Kanske kan lura ut honom på snöbollskrig ikväll?? Det är så himla kul och galet länge sen jag hade det..
 
Men nu måste jag dra, vi hörs! puss :)
 
 

Sovdags

La mig precis i sängen och innan jag somnar ska jag försöka göra ett litet inlägg här.. 
 
Just nu händer det inte så mycket roligt i skolan.. Man går bara och räknar ner dagarna till jullov och motivationen är inte på topp kan jag säga! Men efter skolan så mötte jag upp mamma i stan och så gick vi runt och kollade i massa affärer och hade det mysigt. Vi hittade både julklappar och födelsedagspresent till pappa :) Pappa fyller  nämligen år dagen efter julafton.. 
 
Nä, nu ska jag nog allt försöka sova.. Så hörs vi imorgon, godnatt! :)
 

12/12-2012

Idag är den 12/12-2012 och dagen innan lucia.. Lite tråkigt att det inte kommer bli fler coola datum framöver.. Skulle varit en 13:e månad tycker jag ;)
 
Som sagt, igår hade vi nationella prov i matte.. Höll knappt på att kunna ta mig till skolan i snö ovädret, och när jag kom hem var min hjärna helt slut, så därför jag varit lite off här på bloggen. Men kan bara hålla tummar och tår  att det gick bra :)
 
Idag har varit en lugn och skön dag med sovmorgon och rätt slappa lektioner. Och fram till jullovet har vi knappt något plugg alls. Helt gudomligt faktiskt! Så nu ska jag bara mysa ner mig i sängen och titta på film hela kvällen. Min fina lurvtuss ligger dessutom redan där och sover.. Hoppas ni får en lika mysig kväll, puss!
 
 
/Mössan 
 
 
 
 
 
 
 
 

2:a advent

Tänk att det redan är 2:a advent och vi har snö! :D Tycker det är rätt så mysigt faktiskt, så det får gärna ligga kvar till julafton iallafall..
 
Dagen började med att jag åkte till stallet med Ann-Sofie och vi red hennes två fina hästar. Vädret gör att de blir på bushumör, så det var skönt att kunna stänga in sig i ett ridhus ifall man skulle få för sig att undersöka marken någon gång.. Man vet ju aldrig med unghästar liksom. ;)
 
Nu väntar en varm dusch på mig och efter det ska jag mysa ner mig i myskläder och plugga matte i några timmar.. Matte nationella på tisdag, så är bäst att jag kan lite.. Förutom det får ni ha en mysig 2:a advent!
 
Fina C idag med mig (mer lik en michelin gubbe) på ryggen.. 
 
/Plugghästen 

Det här är jag!

Jo.. Vem är jag?
 
Mitt namn är Emily Gustafsson och jag är 16 år och bor i Kalmar.
Jag går första året på ett gymnasie som heter Lars Kaggskolan och läser naturlinjen. Vilket gör att en stor del av min fritid består av plugg. 
 
Men när den inte gör det tillbringar jag rätt stor del i stallet, dock inte lika mycket som förut när jag hade min fina ponny.. men iallfall, där hjälper jag en tjej med sin häst. Så honom kommer ni nog få läsa om en del här på bloggen.. Förutom det umgås jag med familjen, vänner, min pojkvän och gymmar så mycket jag kan.
 
Annars är jag som person väldigt glad och positiv och gillar när det händer saker. Varför jag valde just naturlinjen är att jag inte har en blekaste aning om vad jag vill bli och det kommer nog ta tid att lista ut det.. Men det är väl så det är för vissa ;) Jag gillar även att fotografera och har alltid med mig någon slags kamera.. Oftast består det dock av min kära Iphone.. Men bild som bild!
 
Det var en kort presentation, men hoppas ni har fått en liten inblick om mig och mitt liv. Nu ska jag gå och dejta kudden :)
 
 
 
/Trött och osminkad tjej ;)

Test

Hej alla bloggläsare!
Har funderat länge på att starta upp en ny blogg och nu har jag äntligen fått tummen ur.. Så det här får bli som ett litet test inlägg bara för att komma igång lite smått. Jag tycker i alla fall att det ska bli väldigt kul! 
Mer om mig kommer inom kort, pusshej! :)
 
 
/En förväntansfull tjej
 

Välkommen till min nya blogg!