Rubrik

Idag, efter två dagars sjukande hemma orkade jag äntligen pallra mig till skolan! Men frisk är jag inte än, har haft ont i halsen ett bra tag nu och det blir inte bättre, så börjar bli lite fundersam över om det kanske kan vara halsfluss.. Usch isåfall! 
 
Men men.. idag har det varit en lååång dag i skolan! Vi gick från kl 8:10 till hela 16:40!! :O Det är knappt mänskligt och vet inte riktigt hur de tänkte när de la upp schemat.. Trött som jag är nu, så får nog sängen bli min bästa vän. Vi hörs mer imorgon och imorgon är det inte vilken dag som helst.. Utan FREDAG!! WoopWoop!! :D 
 
 
Onödigt att va seriös, när det är roligare att fula sig.. ;)

Sjuk..

Godkväll!
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har legat sjuk sen i torsdags, både feber och en dunderförkylning har jag åkt på.. Men febern har släppt iallafall och jag pallrade mig till skolan idag. Men nu mår jag dock inte så bra igen, så får se om jag orkar upp imorgon.. :( 
 
Segt det här med att vara sjuk, man får inte så mycket motivation till saker och ting.. Men igår fick jag något ryck och bestämde mig för att äntligen läsa klart min bok vi läser i svenskan. Hade 200 sidor kvar av sisodär 400, men nu ikväll blev den utläst! Hihi, stolt över mig själv.. ;)
 
Kan ju göra lite reklam för boken när jag ändå håller på.. (Allt för min syster - Jodi Picoult). Den var väldigt gripande och bra på många vis. Absolut läsvärd! Finns även som film, så den har jag tänkt att se nu någon dag :) 
 
Nu blir det sovdags för mig, godnatt!
 

Nyduschad och sovklar

Det här med rubriker är inte riktigt min starka sida känner jag.. Har haft fullt upp dehär två dagarna dessutom, så har inte haft någon tid för datorn. Men idag har det inte hänt så mycket, haft en lång och seg dag i skolan och lite plugg när jag kom hem. Mer än så är det inte tyvärr och nu ligger jag nyduschad och redo för att sova, som jag strax ska göra. Vi hörs mer imorn, godnatt! :)
 
 
Ååh, är det någon mer än jag som längtar till våren? Den får gärna komma nu!

Bowlingkväll!

Blev lite ändrade planer idag, så Liza och jag tog bussen till stan och gymmade en snabbis och sen mötte vi upp Affe och Jens för lite bowling. Låg sist ett bra tag och sen lyckades jag ta mig upp till en tredje plats ;) haha! Kan inte påstå att jag är så grymt duktig på det.. Men Liza vann iallafall! Sen blev det pizza på pizzapalatset och där kom de kalorierna vi hade tränat bort tidigare på dagen tillbaks.. Men gott var det!
 
Imorn ska jag hälsa på lite släktingar på norra Öland och försöka räkna lite matte.. Ha en bra kväll och morgondag!
 
 
Åh, längtar till sommaren!
 
 
 
 

Galopp i snö

Idag har jag och Cinzano galoppat i snön på galoppbanan vi har vid stallet.. Och åååh såå mysigt!! Ann-Sofie var med och kollade så han inte gjorde något bus, men han skötte sig kanon! Längtar så till träningen som är nu på fredag, om en vecka :D 
 
Ska kanske rida honom där imorgon med och ska se om jag lyckas få med mig nån kamera då, så någon kan knäppa lite fina foton :)
 
Godnatt på er!
 
 
Haha, charmig bild! (mina fina kompisar idag på sista lektionen)

Fina Bikini och hennes ägare!


These days

Har mått allmänt konstigt hela dagen, har haft ont i huvudet, varit snurrig och så var jag en gnutta nervös imorse också inför redovisningen vilket inte gjorde det bättre.. Men det hade jag inte behövt vara, för fick A på min redovisning (glad tjej). :)
 
Fast nu får den här dagen gärna vara över ändå, för den har inte varit min bästa om man säger så.. Så imorgon tar vi nya tag och ska dessutom till stallet också. Det är det bästa stället att vara på om man bara vill glömma vissa saker ett tag och hästarna gör en så lugn och man blir glad bara man ser dom. 
 

Muntlig redovisning

Godkväll på er!
 
Har suttit med min muntliga redovisning hela kvällen och ska fortsätta lite nu innan jag somnar.. Hela klassen fick temat kärlek och jag har valt att prata om syskonkärlek.. Tog låång tid innan jag tillslut bestämde mig för det, så typiskt mig :(
 
Vi var på gymmet idag med fast med klassen denna gång, såna idrottslektioner borde vi ha oftare, för tiden går jättefort och det är roligt! Men nu känner jag hur träningsvärken börjar smyga sig fram, fast det är ändå rätt skönt för då vet man att man har tränat ordentlig, eller jag får inbilla mig det i alla fall ;)
 
Puss!
 
 
Fina hårtuss! :)

Tisdag 15/1

Idag började jag dagen med att gymma med Liza, vi hade sovmorgon fram till halv 11 så vi passade på. Har inte gymmat sen innan jullovet och det var verkligen behövligt! Nu ska det bli ändring på det och vi ska bli lite mer flitiga. Imorgon ska vi dit med klassen till och med på idrottslektionen, kul kul! 
 
Förutom det hade vi bara två lektioner idag, två lab-lektioner.. Så slutade i hyfsad tid idag, men det var bara hem och plugga vidare.. Har suttit med en muntlig grej som vi ska presentera i svenskan sen jag kom hem och ska färdigställa det imorgon och sen redovisning på torsdag. Usch gillar inte såna här grejer egentligen, men får försöka överleva ;) 
 
Nu ska jag mysa mig ner i soffan och glo på teven lite innan det blir läggdags.. Men vi hörs! :)
Och just de, Liza fyller ju år idag! Hela 17 år.. Graattis sötfia! 
 

Söndag kväll

Helgen har gått lika fort som vanligt och nu ska jag gå och lägga mig för att orka kliva upp imorn.. Min helg har varit ganska så chill och det absolut roligaste var snöbollskrig! Hade det igår kväll med Affe och hans två syskon och man blev som barn på nytt :D Superroligt!
 
 Oseriösa och trötta var vi på sista lektionen i fredags vilket ledde till massa fula bilder.. ;)

Torsdag 10/1

Hej bloggen! 
 
Jag har varit helt slut nu två kvällar i rad, så det får bli ett snabbinlägg :)
 
Skoldagen var ganska så chill, slutade hyfsat tidigt och sen blev jag upphämtad av Ann-Sofie och vi åkte vidare till stallet.. Där blev det lite gos, pyssel och ridning för min del och jag lär nog ha träningsvärk i benen imorn ;) Hehe, känner av det lite nu ialllafall! 
 
Idag har även min fina pojkvän namnsdag (blev påmind av honom.. xD), så grattis Alfons! :*
 
 

Tyska dags!

Sitter i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja.. Har språkval nu direkt på morgonen på en annan skola än min vanliga, hoppas lektionen går fort för jag är inte så jättepepp på tyska såhär direkt på morgonen ;)
 
Efter skolan blir det äntligen gymmet med Liza och det ska bli helt gudomligt sköönt! Men vi får höras mer ikväll, puss! :
 
Lagom trött såhär på morgonkvisten..

Sista lovdagen

Varför får man alltid sån ångest när man inser att skolan börjar igen? 
 
Ja, iallafall så är detta lovet slut och imorgon börjar den kära skolan igen... Ska bli kul att träffa alla igen och man kommer tillbaks till den vanliga vardagen, men det ska bli riktigt jobbigt att kliva upp så tidigt. Det är man inte van vid nu. Dock så längtar jag väl inte sådär jättemycket efter allt plugg om jag ska va ärlig, men vi får hoppas på att denna terminen går lika fort som förra :) Nu på fredag ska även våra val inför tvåan vara inlämnade, det är så svårt att veta vad man vill och det finns så mycket att välja emellan så man blir helt snurrig.. Men det jag kommer välja känns ändå rätt bra, så får hoppas på att det blir det också. Usch nä, nu ska jag sluta babbla om detta.
 
Idag så har jag träffat Liza och henne har jag inte träffat på hela lovet så det var verkligen jätteroligt! Vi gjorde en skoluppgift som vi var lite osäkra med och sen chillade vi bara, snackade och spelade spel. Hade det sådär himla bra ni vet! ;)
 
Hann ju aldrig blogga igår, så ni får veta lite nu istället. Var inne en sväng i stan med Amanda och gick runt i massa affärer och avslutade med pizzabuffé på Italia. Fick med mig en gosig munktröja och ett par byxor hem och jag har i stort sett bott i den munktröjan fram tills nu, så mysig är den! haha! 
 
Men nu blir det sovtime, så godnatt på er! :)
 
Trötta och oseriösa efter allt plugg..

God sen kväll

Godkväll!
 
Inatt kommer jag sova med ett leende på läpparna! Har haft en super mysig kväll i stallet med mamma, det var väääldigt länge sen bara hon och jag var i stallet och det har jag saknat! Ni undrar säkert hur det kan vara mysigt..? Men alla som är hästintresserade vet hur det är och det är svårt att beskriva ;) Blir även så glad efter varje gång jag ridit fina C, han är hur mysig som helst och man gillar honom mer och mer för varje gång. 
 
Med det sagt, så ska jag nog försöka sova lite nu.. Imorgon blir det upp tidigt och iväg till stan med en tjejkompis :)
Ha det så bra!
 
Och så den klassiska webcam bilden ;)

Så sant!


Trist väder

Blev lite ändrade planer när jag vaknade idag.. Eftersom att det ändå tar ungefär 2 timmar att åka till min prinsessa, och vädret var som det var.. Så sköt vi lite på det, det är ju tyvärr snorhalt på vägarna nu och inte riktigt värt att riskera något. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)
 

Så nu ska jag snart till C istället och rida lite, har bara degat hela dagen.. Så det ska bli skönt att komma ut lite :) Vi hörs mer senare! 
 

Kroppkakor

Har haft en mysig dag hos mormor med familjen. Trettondagsafton verkar vara en dag då alla ölänningar äter kroppkakor.. För har sett många inlägg om det på Facebook idag ;)
 
Men nu ska jag sova, för ska upp tidigt imorgon då vi ska hälsa på "min" fina ponny Bikini som ni har fått se på bild innan. Det ska bli såhäääääär roligt att få träffa henne, har saknat henne jättemycket :( Ni får ett litet bild collage över dagen idag.. Så säger jag godnatt på er och sovgott! Puss :*
 
 
 
 Syrran, jag och mormors lilla chihuahua Doriz :)

Solig dag

Åh, Idag har solen varit framme mer eller mindre hela dagen! Blir så glad då och allt känns mycket lättare på nått sätt.. haha! :) Mamma, jag och Ann-Sofie var ute en sväng med hästarna idag.. Mamma och Ann-Sofie promenerade med den lilla och jag red på C, himla mysigt! Kan säga att dom var väldigt pigga och busiga, men skötte sig. Man får passa på medans det är fint väder! :)
 
Igår tog vi en sväng ner till södra Öland, jag och min familj.. Gammelfarmor bor där, så vi hälsade på henne. Som alltid, så åkte man hem proppmätt och glad.. Hon är så himla gullig och bjuder alltid på massa gott!
 
Det var lite kort om vad jag gjort de här två dagarna.. Imorgon ska vi till mormor och äta kroppkakor, det är ju trettondagsafton tror jag om jag minns rätt.. Men vi hörs mer om det imorgon, puss och godnatt!
 
 
Snyggisen!
 
La mig en stund i sängen förut idag och då kom min katt och skulle gosa och busa.. Lilla knäppkatten, eller stora kanske man ska säga.. han är ju faktiskt större än vår hund ;)
 

2013

Hej på er!
 
Kan ju börja med att säga gott nytt år och hoppas att ni har haft en bra nyårsafton och en bra början på nya året :)
 
Min nyårsafton var iallafall toppen, var hemma hos killen med ett par kompisar och hade det trevligt! Blev en rätt lugn kväll, med massa prat, spel och musik. Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på raketerna och skålade in det nya året. 
 
Bjuder på en halvmuppig bild på mig..
 
Sen efter alla åkt hem, så städade vi undan lite och somnade nog runt 4.. och vaknade vid 1.. Så igår var det verkligen en slappdag! Vi åkte hem till mig runt 5-tiden och sen blev det film tittande och slapp i sängen resten av kvällen.. Känns som att jag har vänt på dygnet, går och lägger mig på tok för sent och sover bort halva dagen. Måste försöka vända på det nu innan skolan börjar.
 
Nu ska jag försöka göra lite nytta och få lite skolarbete gjort. Jag är expert på att skjuta upp saker och ting och komma på det i sista minuten.. Men nu jäklar! Är sugen på att träna oxå, men är lite förkyld så får väl gå ut och gå en sväng istället.
 
 
Ni får ha en fortsatt bra dag och start på på nya året, puss! :)