Min födelsedag!

Ikväll kommer jag somna med ett stort leende på läpparna! Min dag har varit så himla bra och jag är supernöjd över allt jag har fått! Blir så glad över min fina familj, mina fina vänner och min underbara pojkvän. Att det dessutom har varit strålande sol och att det känns som att våren håller på att närma sig, gör ju det bara ännu mer underbart! :) Tack alla för en toppenbra dag!

Nu är jag dock så trött, så ni får se bilder på det jag har fått när jag orkar ta kort på det.. hihi, godnatt alla fina! :)
 
 
 
 
 
 

Bra dag!

Då var första dagen avklarad i skolan och den gick förvånadsvärt fort! Efter blev det en tur till stallet med Ann-Sofie och hennes syster Mia, mycket trevligt! Idag höll jag mig iallafall på hästryggen och inte nere i backen.. Hehe, fick mig en lufttur sist nämligen på en pigg rodeohäst ;) 
 
Hoppas att ni oxå har haft en lika bra dag! Nu innan det blir sovdags för mig ska jag läsa igenom en text som jag och några i min klass ska redovisa imorgon. Wish me good luck!
 
 
/Roligare att äta upp kameran..
 
 
 
 
 

Hund&Katt

Mina två knäppa husdjur! ;) Såhär håller de på i stort sett hela tiden.. Så otroligt söta, Zwea & Zune :)
 

Slingat håret

Varit hos frissan idag och slingat håret! Min tanke är att få det lite ljusare till sommaren.. Vill såå gärna ha ljusbrunt hår just nu.. hehe, så detta är en bra bit på vägen iallafall :)
 
 

Nomnom..

 
Haft det jättemysigt med min fina vän Liza både idag ooch igår! Hon sov över här tills idag och igår blev det massa filmtittande och gottigheter.. Vi plågade oss igenom en skräckfilm, men sen gick vi över till en mysig disneyfilm istället! Det behövdes.. haha ;) Idag for vi in till stan en sväng och besökte gymmet och gick sedan en runda på stan. Mysig dag!
 
Psst! Vaniljglass med kakdeg i är något utav det godaste som finns! (a)
 
 
 

Me Myself and I

Godkväll!
 
Blev helt paff när jag vaknade idag och såg att det kommit massvis med snö inatt.. Jag som så gärna vill att våren ska komma så man kan få bli av med den jobbiga tjocka vinterjackan och kunna ha tygskor igen! Tänk er den känslan?! Jag har ju iofs nästan gått runt i mina converse hela vintern, men ändå! Helt fantastiskt! :)
 
Idag har varit en väldigt slapp dag.. (som vanligt), blev ju som sagt en runda in till gymmet med Liza, sen gick vi och strosade lite i några affärer medans vi väntade på hennes mamma och pappa.. Men mycket mer än så blev det inte. Nu tror jag att jag ska gosa ner mig i sängen och lyssna på lite musik, min sängkompis ligger ju redan där om ni tittar vid min vänstra axel på bilden ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Första dagen sportlovet inleds med en chilldag hemma.. Har bara legat i sängen mestadels idag och kollat på film och bara tagit det lugnt. Så otroligt skönt och det kommer jag nog fortsätta med resten av dagen  :)
 
Imorgon blir det iallafall en tur in till gymmet med Liza, måste ju röra på mig lite liksom.. Sen måste jag in till stan och köpa hårfärg någon dag också. Har fått en himla fin utväxt som gärna får försvinna.. Har turen att min fina vän Emma går frisörlinjen, så hon ska hjälpa mig :)
 
Vi hörs!

Min vecka i bilder

Här kommer lite av min vecka i bilder.. I fredags hade jag fredagsmys med älskling och söta Zwea ville också vara med och dippa morötter och gurka.. Min fina sängkompis Zune (katten), stallet i söndags, lillsyrran fyllde år i måndags, skridskoåkning med mysigt folk igår och så alla hjärtansdag idag! :) Har haft en kanon mysig dag och hoppas att ni också har haft det bra med era nära och kära!
 
Fullspäckad, men ändå rätt så chill vecka.. Imorgon är det ju fredag igen och sen väntar ett härligt sportlov och efter det min födelsedag!! Kan inte bli annat än braaa! :D

 
 
 
Bjuder på fina skridskobilder.. jag ser mer ut som bambi på hal is och Liza också, men trillade gjorde jag aldrig! Har ju som tur är mitt hockeyproffs som hjälp :)
 

Idrottsdag

Idag åkte många på skolan till Hestra och åkte skidor eller tog en vintervandring i Kalmar.. Men inte jag, själv tog jag ett simpass på 2000m.. Rena mardrömmen ska jag säga er, trodde aldrig att jag skulle orka de 80 stycken längder vi skulle simma och särkilt inte med alla andra i bassängen som plaskade osv.. Som belöning efteråt gick Liza och jag till Maxi och köpte godis för att få upp sockernivån och humöret lite ;)
 
Nu blir det sängen och imorgon är det äntligen FREDAG!!
 
 
/Trött tjej!

Mysig träningsvärk

Idag körde vi världens jobbigaste pass på idrotten, har nog aldrig varit så trött.. Vår idrottslärare kände verkligen för att plåga oss till max med styrka och intervallträning. Så när jag kom hem och hade tagit mig en lång dusch så somnade jag i soffan.. Och nu har jag sån träningsvärk i hela kroppen!
 
Imorgon har vi idrottsdag dessutom, så det blir ett simpass på morgonen och sen slutar jag. Rätt skönt måste jag säga, får simma lugnt och försöka få bort den äckliga träningvärken.. Liza och jag tänkte ha lite "spa" för hos själva sen efteråt med bubbelbad, bastu och smeta in hårinpackning i håret och bara svettas ut alla orenheter :)
 
 
Mumsig fruktsallad som pappa gjorde för ett tag sen får pryda detta hälsosamma inlägg ;)
 

Ny månad, nya möjligheter!

Januari månad gick verkligen superfort, man hann knappt blinka.. Men det tycker jag är rätt bra, för den 28 februari fyller jag år och bara man har kommit in i februari månad så brukar det gå rätt fort till min födelsedag! Jippie! :D haha
 
Jag har faktiskt blivit piggare och min hosta har börjat bli bättre också, så snart kanske jag kan bli av med det äckliga viruset jag har dragit på mig.. Idag har vi haft studiedag, välbehövligt vill jag lova! Vaknade upp med min finis och sen drog Liza och jag in en sväng till gymmet, efter det träffade vi lite folk och gick och åt lite. Blev även upphämtad av Ann-Sofie i stan och följde med henne till stallet. Red först Cinzano och han var fin och tog även några skutt på en väääldigt hoppglad C, efter det motionerade jag Emmas fina prinsessa då Emma har skadat sig.. och det var verkligen super längesen jag red ponny!! Men det var himla roligt :)
 
Så min studiedag blev väldigt lyckad och jag har hunnit med massa roliga saker! Nu blir det sovdags för min del, godnatt på er!
 
Haha.. Extremt charmig bild på mig och Affe från igår på gymmet.. Han skulle träna och jag tittade på lite innan skolan började ;)