Snabbis inlägg

Godkväll på er! :)
 
Det får bli ett litet snabbis inlägg innan jag somnar! Har ju nationella läsförståelsen imorn på morgonen, så ska försöka sova i hyfsad tid tänkte jag. Idag har iallafall varit en hel okej skoldag och efter skolan kom Affe hit en stund, mys som vanligt! :) Så mycket mer än så har inte hänt, förutom att jag tror att jag har dragit på mig en förkylning mitt i allt.. Jädra "basselusker" kan hålla sig borta istället.
 
 
/Lagom charmig bild osådär ;)

Ett hej från mig

Hallå på er! Eller godkväll kanske passar bättre?
 
Vill bara säga förlåt för det mycket dåliga uppdateringen, men tiden har tyvärr inte funnits och inte heller motivationen.. Det är verkligen full rulle i skolan nu, under denna lilla "perioden" jag har varit borta, så har jag hunnit med: ett muntligt engelska nationella, ett muntligt svenska nationella, ett matteprov, en inlämingsuppgift och veckan som jag har framför mig ser ut följande: läs- och hörförståelse på tyskan imorgon, svenska natonella lösförståelse på tisdag, tyska uppsats på onsdag och svenska nationella uppsatsen på torsdag.. Så om jag överlever denna veckan så ska det bli sååå otroligt skönt att få pusta ut på fredag och gå på helg! 
 
Men utöver skolan så har även min kille fyllt år, jag har tränat lite och jag har även hunnit med att rida oxå :) Det har varit rena sommarvärmen nu under helgen och man blir så glad! Igår blev det en tur ute på vår fina galoppbana med Cinzano och jag kan säga att det uppskattades av båda. Strålande sol och nästan vindstilla :D Idag har jag och Ann-Sofie varit iväg en stund och kollat på hästtävlingarna i Torestorp och det kryper lite i mig kan man säga.. Blev så sjukt tävlingssugen!! :)
 
/Lite bilder från senaste dagarna.. förutom den när Affe och jag är små förstås ;))
 

Sjukling

Typiskt nog gick jag och blev sjuk igår, såhär lagom till skolan började.. Men känner mig hyfsat pigg idag, så hoppas att jag kan ta mig till skolan imorn. Börjar bli lite drygt att bara sitta hemma :(
 
Förutom det, så händer det inte så mycket just nu.. Så avslutar nog inlägget här innan det bli allt för tråkigt :)
 

Glad tjej

Efter en timmas powerwalk med mammsen och en god kycklingsallad intar jag nu sängen och är redo inför skolan imorgon. Godnatt! :*
 
 
 

I'm back

Förlåt för den urkassa uppdateringen, men har inte haft någon större lust eller ork att uppdatera tyvärr. Just nu sitter jag i mitt rum och har precis gjort klart tyska läxan, har sådan där söndagsångest ni vet.. För imorn börjar ju skolan igen.. Suck! Hade vart skönt med en veckas ledighet till :) 
 
Denna veckan har iallafall gått jättefort och kan försöka sammanfatta den lite.. I Söndags fyllde min kära mamma år, så då drog vi en runda till Öland och fikade på mysiga Gårdby Café. Ni som inte har varit där, åk dit! Superfint och dom har även en inrednings- och klädesaffär där. I måndags var vi hos mormor som också bor på Öland och åt kroppkakor oså.. Min morfar skulle egentligen fyllt år då, så vi tog en tur till minneslunden och tände några ljus för honom Sen har jag även övningskört en hel del och det är såå kul!! Skulle vilja ha mitt körkort nu helst! Har även varit i stallet lite, stan och tagit det lugnt som man ska när det är lov :) 
 
Nu ska jag nog dra ut min mamma på promenad innan solen försvinner helt, så ni får ha en fortsatt trevlig kväll och vi hörs!