Triaden

Idag var det dags för den årliga triaden, en tävling i olika friidrottsgrenar mellan de tre gymnasieskolorna: Kagg, Jenny och Stagg.. Och såklart så utklassade ju Kagg de andra toltalt! (Stolt kaggnist här).. Hade dessutom sovmorgon idag och bara en vanlig lektion innan triaden, så hela dagen har varit såhär perfekt! Hann även med att rida en sväng och springa en runda och avslutade kvällen med en god smootie. 
 
Imorgon börjar jag inte förens tjugo i ett, så jag kan sova lääänge imorn vilket är välbehövligt :) Godnatt på er!
 
 
/Lasse Lasse Lasse!! KAGG KAGG KAGG! 

One year ago..

Min finafina lilla prinsessa.. Mycket har hänt sen du försvann ur mitt liv.. Många förändringar både positiva och negativa.. Du fick ett nytt toppen hem och det är jag så glad över! Vi kunde inte hittat en bättre familj till dig och snart så, lilla Bikini, så kommer vi och hälsar på dig igen! Älskade lilla bushäst! Jag saknar dig!!
 
 
/always mine!
 
 
 

Regnig söndag

Hej på er!
 
Denna veckan har gått jättefort tycker jag och likaså helgen! Matte nationella i torsdags gick nog hyfsat okej och denna veckan har jag slutprov i både tyska och kemi, plus en redovisning och inlämningsuppgift.. Ja, ni hör.. det lär inte bli så mycket fritid över till annat än plugg tyvärr.. Men vad gör det? Vi slutar ju snart, så det är bara att stå ut och kämpa med det sista :)
 
Idag har det varit en otroligt regnig dag här, så det har inte hänt så särkilt mycket.. Övningskört lite, vart i stallet en sväng och pluggat lite tyska, men inte så mycket mer än så. Just nu lockar sängen väldigt mycket, så ni får ha det så bra och så säger jag godnatt till er! 
 
 
 

Matte hela dagen lång..

Idag har varit en rätt så lugn och skön dag, om man bortser från att min dag i stort sett bara bestått av en massa matte.. Har mattenationella på torsdag, så måste repetera som en galning nu de sista dagarna. Efter skolan mötte jag upp Amanda och Tove på stan och sen tog Amanda och jag bussen hem till mig. Skönt att kunna koppla bort hjärnan ett tag och bara kunna umgås och snacka en massa roligheter.
 
Här kommer senaste mobilbilderna från fredag och helgen! Får känslan av att jag bara har fikat en massa.. ;) hehe, men fint väder har det oxå varit!!
 

Ledig dag

Idag har vi haft en resursdag i skolan, vilket innebär att om man inte har några rester kvar, omprov eller om någon lärare har lagt in en lektion, så är man ledig. Så igår kom Affe hit och vi tog en cykeltur ner till Ekö badplats och satte oss på bryggan med lite fika och härligt väder! Fick lite sommarlovskänsla och eftersom att både han och jag var lediga idag så behövde man inte stressa över något heller.. Sjukt underbart!
 
Idag har vi mest tagit det lugnt och njutit av det underbara vädret. 23 plus grader stod termometern på dessutom,  så det är ju nästan så man blir sugen på att bada!! Just nu väntar jag på Elin och Amanda som ska komma hit, vi tre ska jobba på samma sommarjobb i sommar, så vi ska planera lite inför det.. Vi hörs mer ikväll! :)
 
 
 

Liten bloggpaus

Hej på er!
 
Finns ens det några kvar som orkar klicka sig in här emellanåt? Jag har varit otroligt dålig på att blogga måste jag säga, men NU ska jag ta tag i det och försöka slänga in några inlägg per vecka när jag känner för det :) Det är ju kul och skönt att skriva av sig ibland.
 
Jag mår iallafall jättebra och har börjat nedräkningen till sommarlovet!! Tror det bara är 18 vanliga skoldagar kvar eller nått? Om jag har tänkt rätt.. Vi har studiedagar lite närsom nu känns det som, så har inte så stor koll ;) ska bli otroligt skönt!! Men nu ska jag dra, så vi hörs! Puss! 
 
/Mysig kvällspromenad i fredags hemma hos Affe :)