Miss You

 
Kan inte annat än att le när jag sitter och kollar igenom bilder på min finaste Bikini♥ Så mycket glädje, svett och tårar som den ponnyn gav mig.. Finare varelse är svårt att hitta.
 
"Personer som säger att man inte kan köpa sig till lycka har nog aldrig ägt en häst"

Lollipop

Tänkte bara meddela för er som har missat att vi skolelever nu har påsklov! Såå skön känsla! :D 
 
Började dagen med att inviga mina nya löparskor jag fick igår och tog en springtur med Affe. Det var skönt men förbaskat jobbigt! Min kondis är inte på topp om man säger så.. ;) Tog sedan bussen hem och nu sitter jag här i mitt rum och äter klubba som fanns i mitt påskägg. Funderar på att ut och gå och bara koppla av till lite musik, men här snöar det tyvärr.. Så får se om jag orkar trotsa vädret. 
 
Igår efter skolan åkte jag in med familjen till stan en stund och hem följde som sagt ett par löparskor och sen ett par vita låga Converse också. Överlycklig! Så nu är det bara våren som fattas :)
 
 
//Osminkad tjej
 
 

Svenska lektion

Framtiden? Hur kommer den se ut? Hur kommer min framtid att se ut? Hur kommer världen se ut? Kan man spå framtiden?
 
Det är temat framtid som vi har fått på vårt muntliga nationella och just nu vet jag inte riktigt vad jag vill prata om.. Men får väl brain-storma ett papper och sen välja ut nått. Svårt är det. Har som tur är typ 2 veckor på mig att få ihop ett bra tal.
 
Så som sagt så sitter jag just nu på svenska lektion och om 20 min slutar jag. Äntligen! Ska till stallet då och rida tillsammans med min fina vän Emma. Har turen att vi är i samma stall förstår ni :) Det ska bli otroligt skönt att få komma ut i friska luften och det behöver nog mitt huvud också.. Seg som kola är det. 
 
 

Måndags seg

Sitter nu i skolan och har engelska.. Ska skriva lite på en engelska övning inför nationella, så vi får väl se hur det kommer sluta. Känner mig lite allmänt seg i huvudet idag och orkar inte anstränga mig så mycket. Tur det är sista lektionen innan lunch och sen är det bara till stagg och ha språk som är kvar, men vägen dit är så himla seg att gå.. Det är typ för kort för att åka buss och för långt för att gå, haha ;)
 
Har tänkt att försöka gymma lite sen efter skolan när man ändå har tid och det är lugnt med skolarbete, så jag hoppas att jag piggnar till lite.. annars får någon hälla en vattenflaska över mig eller nått (hoppas inte affe läser detta..) ;)
 
Ha en bra dag i det faktiskt än så länge, soliga väder! :)
 

Godnatt!

Min söndag har faktiskt varit jättebra! Brukar alltid få sån ångest på söndagar, eftersom att helgen snart är slut och att man vet att en hel skolvecka väntar.. Men denna veckan kommer nog gå rätt fort, inga prov eller läxor och på fredag är vi ju lediga dessutom och sen ett efterlängtat sportlov på det också! :D
 
Idag tillbringade jag större delen av dagen med Amanda och det var lika trevligt som vanligt! Min familj har varit iväg på fotbolls cup hela dagen, så jag har varit hemma själv och det är lite halvläskigt ibland så då bad jag Affe komma hit och sällskapa mig efter att Amanda hade åkt hem. (Hehe, ja jag är lite små mesig iblnad..) Vi fick iallafall nått ryck och bakade havregrynsflan och åt glass till och sen bakade vi chokladmuffins också. Riktigt mys och bättre sällskap finns inte!
 
Nu blir det sovtime för mig, så godnatt alla fina! :)
 
 
 

Earth hour

Ikväll mellan 20.30-21.30 var det ju Earth hour.. Rätt cool grej egentligen om alla kunde följa det ;) Jag tittade iallafall på fångarna på fortet med familjen och min fina kompis Amanda med massmassa tända ljus och godis och hon ska även sova här inatt. Just nu sitter vi på golvet i mitt rum med varsin mac och bloggar (borde se rätt kul ut när jag tänker efter xD)
 
Kors i taket! Idag har jag faktiskt varit i stallet också, det var verkligen en evighet sen tyvärr.. Red fina Cinzano i ridhuset och solen låg på där hela tiden så det blev sjukt varmt! Ett svettigt ekipage efteråt med andra ord.. Nä nu ska jag prata vidare med Amanda och äta lite chips.. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)
 
 
 

Nya naglar!

 
Fick ju presentkort på nagelförlängning i födelsedagspresent och igår hade jag en bokad tid på Fashion Nails inne i Kalmar. Är verkligen jättenöjd och Evelyn som gjorde dom är superduktig! :) Man känner sig så fin när man har fräscha naglar, bilden gör dom inte riktig rättvisa men ni ser ungefär.. Fransk manikyr tycker jag personligen är snyggast, men kommer förmodligen att testa massa fina färger nu till sommaren också :)

Samhällslektion

Good morning!!
 
Sitter i skolan just nu och denna dagen kommer bli lååång... Slutar inte förens tjugo i fem :( Så vi hörs ikväll istället, ha en bra dag! :)
 
 
Känner mig typ såhär just nu.. 

Trött tjej

Har precis sminkat av mig och borstat tänderna, så nu är jag klar till att krypa ner i sängen.. Är ovanligt trött idag fast att jag knappt har gjort nånting. Förstår inte hur det går ihop riktigt, så det ska bli gudomligt skönt att få sova nu! Länge sen jag somnade såhär tidigt ;) 
 
Skridsko-åkningen gick iallafall bra och jag lyckades att hålla mig på benen hela tiden :D Fick även sällskap av affe hem sen, men det slutade med att vi lyckades somna i sängen.. Haha, så idag var en trött dag xD
 
/Godnatt och sovgott!
 
 
Lilla ZuneBune sover också ;)
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
Just nu sitter jag i ett klassrum på stagg och har tyska.. Ute är det typ snöstorm och jag längtar bara hem till min varma säng igen :( Buhu! 
 
 
Dagens höjdpunkt är nog att vi ska åka skridskor på idrotten idag! Är inte så värst duktig på det.. men kan ta mig någorlunda framåt iaf. Annars kommer inte min dag vara så händelserik, så vi får höras mer ikväll. Puss! :)
 

Snöstorm?!

Snöstorm?! Nää, inte riktigt.. men det blåser sjukt mycket idag! Har hört att det är typ klass 2 varning nere i Skåne, så snön får gärna hålla sig där nere ;)
 
Är iallafall nästan precis hemkommen från Affe och har haft en mysig dag med honom! Det dumma med studiedagar är att de går så fort, tänk om en vanlig skoldag hade kunnat gå så fort liksom? Vi lyxade till det med omelett till frukost idag, mumsmums! Man får passa på när man är ledig och har tid till att göra frukost. Nu ska jag se om jag kan få ihop lite ideér till min krönika som jag ska skriva i skolan.. Har lite idé-torka när det gäller såna saker, så vi får väl se hur det ska gå :(
 
Ha en fortsatt trevlig dag! 
 
 
Såhär kul hade vi på kemi lektionen igår! ;)
 
 
 
 
 

Matteplugg..

Hej på er!
Sitter just nu hemma hos Affe och väntar på att han har duschat klart.. Klockan är ju strax efter 23, så mina ögon börjar gå i kors.. Riktigt trött, så ska bli skönt att krypa ner i sängen om en stund. Idag har det varit en riktigt blåsig och kall dag, vilket inte faller mig i smaken. Men har fått gjort det bästa av det! Känner att jag har varit lite duktig i em och nästan räknat ikapp allt i matten som jag låg efter i (en stor tumme upp till mig) och imorgon har vi studiedag och det får verkligen bli en studiedag.. Har massa plugg som vanligt som måste bli gjort ;) Visst låter mitt liv kul? haha..
 
 
 
 
Tur jag har Zwea som piggar upp mig i allt pluggande!
 
 
 
Idag har jag och affe 1 och ett halvt år tillsammans förresten, alltså 18 månader! Det är nästan lite galet vad tiden går fort! 
 
Puss och godnatt på er! :)

Söndag kväll

Hej alla fina!
 
Min uppdatering på sistonde har varit allt annat än bra.. Har haft mycket att tänka på senaste tiden, så jag får skylla på det ;) 
 
Idag har det iallafall varit en väldigt slapp söndag.. Vaknade upp med Affe bredvid mig och sen har bara dagen rullat på. Vi tog bland annat en cykeltur till affären och köpte ben&jerrys och sen satt vi ute i vårsolen och smaskade på den. Älskar när det är varmt ute, man blir på så himla mycket bättre humör! :) 
 
Och påtal om vår.. det är galet vad fort tiden går! Detta är för ungefär ett år sen, men känns som att det var igår typ.. Vårpromenad med två av mina fina vänner!
 
 
//Btw, "Johan Falk-filmen" som vi såg i fredags var väldigt bra och att den är verklighetsbaserad gör den bara ännu bättre. Så den var helt klart värd att se! :)
 
 

Freeeedag!!

Välkommnar fredagen med ett glatt humör! Haft en jobbig vecka med prov och redovisningar, så denna fredagen har verkligen varit efterlängtad. Häromdagen när jag vaknade var allt vitt utomhus, jäkla snö! Det var ju nästan helt bart ute och jag hade börjat använda vårjackan oallt.. Ikväll blir det bio med min pojk och vi ska se Johan Falk och sen kanske vi går och äter nånstans. Mysmys!
 
Vi kanske hörs senare ikväll, puss! :)
 
(Ni får klara er utan bild idag)

Presenter

Mina fina presenter som jag fick! Älskar min nya vårjacka, kommer verkligen bo i den hela våååren! :D Det var svårt att fånga rätt färg med kameran, men den är något grönare i verkligheten. Är som sagt supernöjd med allt som jag har fått!
 

("sminkbox", mat- och bakbok, nagellack, klistermärken till naglarna, parfym, presentkort på nagelförlängning, stickad tröja och massa pengar!)
 
/Längtar som tusan till jag ska fixa mina naglar, måste verkligen beställa tid nu såfort som möjligt! ;)